خانه من در گذر زمان
همچنان که مرحوم نعمت الله نصابی در حال فعالیت بود با توجه به شرایط سخت و بحرانی کشور به فکر ایجاد کارگاهی بزرگتر و اشتغال بیشتر برای جوانان و هموطنان افتاد .
حتی در آن سال ها که هنوز ایده های جدید در صنعت چوب مرسوم نبود ایشان برای کمک به توسعه و تولید بیشتر با روش برون سپاری توانست سهم مهمی از بازار را به دست آورد , ضمنا کیفیت عالی و استفاده از بهترین مواد اولیه و استاد کارانی ماهر و زبر دست رمز موفقیت و رشد و توسعه مجموعه خانه من بود که آن روزها از نظر مشتریان و عموم مردم در بازار به صنعت چوب نصابی مشهور میبود.
در سال ۱۳۶۴ مجموعه تولیدی خانه من توانست با تولید میزهای جلو مبلی و کنار مبلی با طرح ایتالیایی که در آن با معرق چوب و پوسته صدف دریایی و رنگ پلی استر پولیشی خلاقیت و زیبایی دوچندان را به جامعه طراحان و دکوراتور های داخلی آن زمان ارائه دهد, این روند تا حدود ۱۰ سال ادامه داشت تا فرزاندان ذکور مرحوم نعمت الله نصابی به نام کوروش و محمد با استفاده از تجربیات پدر و تحصیلات دانشگاهی وارد این صنعت خانوادگی شدند.
در سال ۱۳۸۱ گروه تولیدی خانه من نسبت به تاسیس و ایجاد فروشگاهای مستقل و منحصر بفرد در بازار هایی مثل یافت آباد و جاجرود اقدام نمودندکه تا این زمان در حال فعالیت میباشد ..
خط مشی خانه من
۲- هیچ گاه به صرف اقتصادی بودن یا نبودن , نسبت به تعدیل نیروی انسانی اقدام ننماید.
۳- همیشه به فکر اجرای روش های موثر و دقیق برای رضایت مشتریان و مشکل پسندان باشد
۴- اشتغال زایی فقط برای خانه من , ابزاری برای توسعه مالی و اقتصادی نیست بلکه مسئولیت و وظیفه خود میداند که در رابطه با مسئولیت اجتماعی و فرهنگی جامعه هم نقشی ایفا نماید
۱- صیانت از جنگل ها و محیط زیست با روش هایی که کمترین آسیب را به طبیعت بزند
۲- ارائه راهکارهایی بهتر و بهینه برای استفاده از منابع و ثروت های ملی
۳- صادرات به صورت علمی و عملی
۴- شرکت در نمایشگاه های داخلی و خارجی جهت معرفی صنعت چوب و مبلمان ایرانی به مردم دیگر نقاط جهان